Fursecuri

Fursecuri ”Paleuri” cu cremă de ciocolată
Fursecuri ”Paleuri” cu cremă de ciocolată

Fursecuri "Paleuri" cu cremă de ciocolată

Ingrediente:

fursecuri:

  • 200 de grame de unt cu 82% grăsime, la temperatura camerei
  • 200 de grame de zahăr pudră
  • 4 ouă întregi, 300 de grame de făină
  • 1 lingură extract (sau esență) de vanilie
  • 1 plic de zahăr vanilat, 1 praf de sare

crema ganache de ciocolată:

  • 200 grame de smântână pentru frișcă
  • 100 de grame de ciocolată cu 70% cacao

decorul de ciocolată:

  • 100 de grame de ciocolată cu 70% cacao
Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem
Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem

Cornulețe fragede cu unt și smântână – umplute cu nucă și gem

Ingrediente:

aluatul fraged cu unt și smântână

  • 150 de grame de unt cu 82% grăsime
  • 300 de grame de făină 000 (+ 1, maximum 2 linguri și încă ceva pentru presărat planul de lucru)
  • 1 ou, 100 de grame de smântână fermentată cu 25% grăsime
  • 1 plic de zahăr vanilat, 1 linguriță de coajă rasă de lămâie
  • 1 praf bun de sare (3 grame)

umplutura: 200-250 de grame de gem acrișor, 120 de grame de nucă măcinată (eu am prăjit ușor nuca înainte de o măcina)

pentru finisat: 100 de grame de zahăr pudră vanilat

Fursecuri steluțe cu scorțișoară
Fursecuri steluțe cu scorțișoară

Fursecuri steluțe cu scorțișoară


Ingrediente:

compoziția pentru fursecuri:

  • 80 de grame (3 bucăți) albuș crud
  • 250 de grame de zahăr
  • 1 praf de sare
  • 275 de grame de migdale măcinate fin
  • 1 linguriță de scorțișoară

glazură royal icing:

  • 1 albuș crud
  • 100 g zahar pudra
  • 1 lingură (20-30 ml) de zeamă de lămâie
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți