Rețete cu carne de iepure

Stufat de iepure
Stufat de iepure

Stufat de iepure

Ingrediente:
  • 1,5 kg. carne de iepure cu os, porționată în bucăți potrivite (la fel de bine se poate folosi carnea de miel, curățată de pielițe și grăsime sau carnea de pui)
  • 5 legături de ceapă verde
  • 4 legături de usturoi verde
  • 3 linguri + 1 linguriță de ulei
  • 150 ml. vin roșu sec
  • 350 ml. de passata de roșii sau bulion de casă consistent
  • 200 ml. supă de pui (sau apă fierbinte)
  • 1 legătură de pătrunjel verde tocat (sau 1/2 legătură pătrunjel și 1/2 legătură mărar)
  • sare și piper din belșug
Iepure marinat în vin, la tavă
Iepure marinat în vin, la tavă

Iepure marinat în vin, la tavă


Ingrediente:

  • 1 iepure
  • 1 litru de vin rosu, sec
  • sare, piper
  • 2 cepe taiate pestisorifrunza de dafin
  • 3 catei de usturoi zdrobiti


Iepurele l-am transat, l-am asezat intr-un vas incapator si am turnat marinata peste el, lasandu-l la frigider peste noapte.


Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți